Palo- ja Turvajärjestelmät

Anna ammattilaisen huolehtia alkusammutuskaluston määräaikaistarkastuksista.  Tarkastamme- ja huollamme kiinteistön paloturvallisuuslaitteistot sovitusti määräajoin. Osaavat tarkastajamme takaavat laitteiden toiminnan silloin kun niitä tarvitaan. Tarkastuksista ja tehdyistä huolloista ylläpidetään dokumentointia laitteistojen koko elinkaaren ajalta.

Enemmän halvemmalla

Tarkastustoimintamme on kustannustehokasta, sillä tarkastamme käsisammuttimien lisäksi samalla käynnillä myös pikapalopostit.

Asiantuntioiden avulla

Opastamme asiakkaitamme oikeiden käyttöympäristöön soveltuvien tuotteiden valinnassa.

Kaikki yhdessä

Huolehdimme alkusammuttimienne vuositarkastuksista, huolloista ja laitteiden uusimisesta. Palvelutarjontamme sisältää myös tarvittavan suunnittelun

Sammuttimet

Toimivat käsisammuttimet

Käyttöympäristöönsä soveltuva käsisammutin on edellytys paloturvallisuuden toteutumiselle. Tilaajalle vaivattomin tapa huolehtia kiinteistön paloturvallisuudesta on tehdä kanssamme vaivaton vuosihuoltosopimus. Työ hoidetaan ajallaan ja pidämme teidät ajan tasalla tulevista toimenpiteistä, kuten sammuttimien vaihtoväleistä. Tarkastamme kaikkia markkinoilla olevia hyväksyttyjä käsisammuttimia. Käsisammuttimet tarkastetaan 1 – 2 vuoden välein käyttöympäristöstä riippuen. 

Tehdään asiat oikein

Tarkastus- ja huoltotoiminnassa noudatetaan lainsäädäntöä sekä valmistajien ohjeita. Tarkastuksista ja huolloista ylläpidetään tarkastuspöytäkirjoja.  Käsisammuttimien tarkastus ja huolto tehdään aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja.

Meiltä saat myös

• Sammuttimien lisäykset ja uusimiset
• Sammuttimien kiinnitykset ja siirtämiset
• Seinätelineet ja suojakaapit
• Opastemerkit

Pikapalopostit

Pikapalopostien tarkastukset

Pikapalopostit on määritelty kiinteistön rakennusluvassa rakennukseen kuuluvaksi alkusammutuskalustoksi.  Kaluston toimivuuden takaamiseksi täytyy pikapalopostit tarkastaa ja huoltaa valmistajan ohjeiden mukaisella tavalla. Vuosittain tehtävien tarkastusten lisäksi täytyy pikapaloposteille suorittaa viiden vuoden välein koeponnistus EN 671-3. Samalla käynnillä voimme myös tarkistaa käsisammuttimet.

Vuosihuoltosopimus

Tilaajalle helpoin tapa huolehtia kiinteistön paloturvallisuudesta on tehdä kanssamme vaivaton vuosihuoltosopimus. Työ hoidetaan ajallaan ja pidämme teidät ajan tasalla tulevista toimenpiteistä, kuten letkujen vaihtotarpeesta. Tarkastamme kaikkia markkinoilla olevia pikapaloposteja.

Meiltä saatte, myös pikapalopostien korjaus- ja uudistamistyöt. Edullinen tapa laitteiston uusimiseen ovat olemassa oleviin kaappeihin asennettavat CE-hyväksytyt vaihtokelat.  

Savunpoisto

Huolto

Huolehdimme kiinteistönne savunpoiston ylläpidosta. Savunpoistojärjestelmien tarkastus ja huoltotöillä saadaan pidennettyä järjestelmien elinkaarta. Huoltosopimus on myös savunpoiston osalta helppo tapa varmistaa niiden asianmukainen ja säännöllinen huolto. Savunpoistolaitteiden huoltosopimus voidaan kytkeä yhteen esim. alkusammutuslaitteiden kanssa, jolloin käyntikertoja kertyy vähemmän.

Huolto-ohjeet

 

Tulevaisuudessa mukana

Savunpoistojärjestelmien tarkastus- ja huoltotöihin saadaan pian avuksi Rakennustietosäätiön julkaisema RT-ohje, jonka tarkoituksena on yhdenmukaistaa alalla oleva palveluntarjonnan sisältö. Ole yhteydessä kiinteistösi savunpoistoon liittyvissä asioissa, oli kyseessä painovoimainen- tai koneellinen savunpoisto, me hoidamme tarkastukset ja huollot sekä korjaus- ja saneeraustyöt vankalla ammattitaidolla.

Savunpoistoluukut- ja puhaltimet
• määräaikaishuollot
• varaosat
• korjaus- ja asennustyöt
• saneeraus / ajanmukaistaminen
• suunnittelu
• kattoturvatuotteet

Savunpoistoluukkujen ja -puhaltimien tarkastus- ja huoltotyöt suoritetaan kunnossapito-ohjelman mukaisesti, lainsäädännön edellyttämällä ja valmistajien ohjeistamalla tavalla. Tarkastuksista tehdään tarkastuspöytäkirja ja lisätään huoltopäiväkirjaan tarvittavat tiedot. Pääsääntöisesti savunpoistoluukut tarkastetaan ja huolletaan kerran vuodessa. Koestus käsittää n 20 % laitteistojen kokonaismäärästä.

Suoritamme myös:

Palo-ovet

  • tarkastustyöt
  • asennus- ja korjaustyöt
  •  muutostyöt (kiinnipito- ja laukaisulaitteet)

Turva- ja merkkivalot

  • tarkastustyöt
  • asennus- ja korjaustyöt
  • muutostyöt (kiinnipito- ja laukaisulaitteet)

Teräsrakenteiden palosuojaus

• tarkastukset
• ylläpito- ja korjaustyöt

Vastuuhenkilömme on suorittanut hyväksytysti teräsrakenteiden palosuojaustarkastajan tutkinnon.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä